About

The Red Door is an art, music, and performance space. It is a place of community and gathering.

In these days of noise and confusion it is meant to be a place of contemplation and experience in a real human sense. It is a place where people come together to share.

Its primary function is a permanent exhibit of the works the owner has collected over his life, paintings, drawings, sculptures from travels around the world. There will be exhibitions of NEW WORKS from artists from time-to-time and a biweekly curated music program.

You can find out more about events and happenings at: thereddor.hu/events

Please silence your cell phones when entering, or better yet turn them off. Come in, let’s have a cup of tea and talk. We want to hear your story.

//

A Red Door egy hely a művészeteknek, a zenének, az előadóművészeteknek – a közönségnek, az ismerősöknek és az ismeretleneknek.

Az a bizonyos piros ajtó egy olyan térre nyílik, ahol napjaink mozgalmas zűrzavarának ellenpontjaként hosszan, a valódi emberi értelemben vett módon lehet szemlélődni és tapasztalni, és ahol azért találkozhatunk, hogy megosszunk egymással valamit.

A tér elsősorban galériaként funkcionál: a tulajdonos élete és utazásai során gyűjtött alkotásainak állandó kiállítása mellett rendszeresen találkozhatunk kortárs magyar képzőművészek friss munkáival, illetve hétről hétre izgalmas zenei programokkal is.

Az eseményekről és a helyről a thereddoor.hu/events/ oldalon olvashatsz többet.

Amikor bejössz, kérjük halkítsd le a telefonod – sőt, az a legjobb, ha kikapcsolod. Gyere és legyél köztünk: igyunk meg egy csésze teát és meséld el a történeted.